Ta hand om ditt spabad

Publicerad den 2022-11-02
Folkpool Lev livet lite mindre vardag


Vi är alla måna om att produkterna ska hålla länge, med rätt underhåll gör de det. Att underhålla sina produkter är att värna om miljön.


Genom rengöring av filtren maximerar du filtreringseffektiviteten och förlänger filtrets livslängd. Rengör filtren minst en gång i månaden. 

Estelle filtertvättsystem förenklar rengöringen av spafilter, snabbt och enkelt utan rengöringsmedel. Eftersom Estelle rengör utan kemikalier och elektricitet är den ett miljövänligt och mycket användarvänligt alternativ. Den förlänger även livstiden på spafiltret.


Spavårdsprodukter har gummerade kanter och rundade former för bra åtkomst och för att undvika repor och skador i skalet. Handtagen kan förlängas med universellt skaft.

Tvättmunstycke för filterpatron Water Wand Pro har ett mjukt grepphandtag med flödesreglage som underlättar jobbet.


Spa Filtertvätt PRO är ett speciellt framtaget tvättmedel för polyester filterpatroner som för spabad.


Spaklart är ett effektivt flytande flockningsmedel som används för att binda ihop små partiklar i vattnet som gör vattnet grumligt. När partiklarna binds ihop så fastnar de lättare i filtret. Använd vid behov eller för löpande underhåll en gång i veckan för klarare vatten.


UV skydd 303 Fabric Guard UV för termolock i tyg. Impregneringsmedel för alla typer av tyg och kapellväv, markiser och parasoll. 473 ml pumpspray.


UV skydd 303 Aerospace Protectant för temolock i vinyl och till spabadets sidopaneler. För alla produkter i plast, gummi, vinyl och konstläder. Förhindrar, stöter bort och återställer.