Mätstation ICO för pool och spabad förenklar din vattenvård

Publicerad den 2020-02-19
|

ICO mätstation mäter automatiskt vattenkvaliteten i din pool eller spabad. Den mäter och analyserar en gång i timmen och resultat med rekommendationer visas i applikation i din mobil, pushnotiser skickas om åtgärd behöver göras.

De fyra sensorer mäter vattentemperatur, pH värde, Redox (ORP), konduktivitet (salt och mineraler). Redox (ORP) översätts i appen till ungefärlig halt tillgängligt fritt klor/brom.

Liten storlek med endast 1 cm över vattenytan vilket gör att den fungerar under poolöverdrag och termolock. Uppladdningsbart batteri (laddas var 3:e månad) och utbytbara plug&play senorer. Optimerar din användning av kemikalier vilket är bra både för hälsa, miljö och plånbok. Riktvärden är förinställda för att motsvara de rekommenderade värdena för pooler och spa. Med enkla grafer ser du din pools värden. Är värdena under eller över riktvärden ges en notis om åtgärd.

WiFi och Bluetooth uppkoppling. Tappas WiFi signal fortsätter ICO att mäta och analysera, den sparar nya värden i 48 timmar som förs över automatiskt när uppkopplingen fungerar igen. Du kan dela din enhet med fler användare.
Frekvensband: 2.4 ghz.

Folkpool rekommenderar att då och då testa vattnet med annat mätinstrument för att dubbelkolla att allt är rätt. Precis som all teknik är ICO endast en ”assistent” för att underlätta poolägandet och den fråntar inte ägaren sitt ansvar gällande vattenkvaliteten.